Adverteren HRnetwerk.nl

HRnetwerk.nl

HRnetwerk.nl is opgericht met het doel het vak Human Resources te versterken. De website is een omgeving waarin kennis, ervaringen en ontwikkeling op het gebied van HR kosteloos kunnen worden uitgewisseld. Het stijgende aantal bezoekers is een bewijs van het succes van vrije informatie-uitwisseling. Onze focus ligt op het verder uitbreiden en versterken van de inhoudelijke content.
 

Adverteren

Natuurlijk bent u ervan overtuigd dat onze HR-bezoeker voor úw onderneming moet kiezen. Hiervoor is het van belang dat uw doelgroep uw naam kent en weet hoe u te bereiken bent. Gezien de blijvende toename van internetgebruik is online media hiervoor een logische keuze. Als onafhankelijke service-website biedt HRnetwerk.nl u verschillende mogelijkheden.
 

HRnetwerk.nl rekent vaste kosten per maand, in plaats van te werken CPM.
Banners kunnen in de volgende formaten worden geplaatst:
* Leaderboard (728 x 90 pixels)
* Large Rectangle (336 x 280 pixels)
Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag, neem hiervoor contact met ons op.
 

Ook wanneer er ideeën zijn over een aangepaste campagnes of niet-standaard advertenties horen wij het graag! HRnetwerk.nl is in eigen beheer en is altijd bereid met u mee te denken over de mogelijkheden.

Meer mogelijkheden

>> Kijk hier voor meer informatie over adverteren in de nieuwsbrief

>> Kijk hier voor meer informatie over adverteren in onze agenda

>> Kijk hier voor meer informatie over het plaatsen van vacatures

>> Kijk hier voor meer informatie over het plaatsen van links

>> Kijk hier voor meer informatie over ons partnerprogramma

>> Adverteer via Google Ads op HRnetwerk.nl

Contact

Vragen? Meer informatie? Stuur ons een e-mail. Contactpersoon: Marijn Karkdijk

Sociale Media
    
    
    
  • Optimisme over groei industrie

    De Nederlandse industrie verwacht een opvallend sterke behoefte aan personeel voor komende maanden. Het tekent volgens ABN Amro de forse groei en de inhaalslag die de sector maakt....

  • Lets get rid of the annoying monkeys Het zijn niet per se de chaoten die overlopen van het werk en hierdoor gestrest raken. Tot nu toe kom ik in mijn werk als professional organizer voor de zakelijke markt geen notoire rommelkonten tegen. Nee, het probleem zit hem vaak in de combinatie van een hoge mate van perfectionisme en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. In de ogen van deze mensen moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn, ... 09-10-15 | 5 reactie(s) | Lees column