HR kennis
Home » HR kennis » 1. Beleid & Strategie » Dossiers » Whitepaper HR-Agenda 2012
Whitepaper HR-Agenda 2012

In deze whitepaper behandelt de adviseur in human-resourcemanagement, consultancy en outsourcing de strategische HR-prioriteiten voor organisaties in 2012. Onderverdeeld in drie thema’s (wet- en regelgeving, employee performance en strategische personeelsplanning) gaat de whitepaper in op de risico’s en kansen die onderwerpen als het pensioenakkoord, eigenrisicodragerschap en aanpassingen in de Ziektewet organisaties bieden.

Hieronder kunt u het complete document vinden:

http://www.aon.com/netherlands/whitepapers/pdf/whitepaper_HRagenda2012.pdf
Aan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen
5 reactie(s)
Hakeem | 14-10-2014 @ 20:08:09

Get dog info at http://www.dogbreedscentral.com that is why we are ready to help you out about small dog breeds

victoria secret uk online | 02-09-2014 @ 05:01:29

The barbour outlet difficulty with this simplistic analysis, however, is that barbour uk assumes that the barbour factory shop is valid and infringed. If the brand company pays a generic not to enter the market even though its patent is invalid or not infringed, the activity resembles market division, which is a per se violation of the antitrust laws.

sandhy | 20-08-2014 @ 11:06:32

sarang semut

 

buah merah

 

rumput kebar

 

kayu akway

 

sarang semut putih


Reageer
Naam:
E-mail:
Reactie:
    =  

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties
  • Meten van recruitment inspanningen loont

    Jaarlijks gaan miljoenen om in de werving van nieuw personeel en in slechts 42% van de gevallen worden de effecten van de inspanningen gemeten. De organisaties die recruitment metrics gebruiken geven aan effectiever te zijn in de werving: ruim een derde zegt hogere kwaliteit van sollicitanten te krijgen en de helft maakt lagere wervingskosten. Toch is het meten van recruitment geen gemeengoed bij ...