HR kennis
Home » HR kennis » 1. Beleid & Strategie » Dossiers » Whitepaper HR-Agenda 2012
Whitepaper HR-Agenda 2012

In deze whitepaper behandelt de adviseur in human-resourcemanagement, consultancy en outsourcing de strategische HR-prioriteiten voor organisaties in 2012. Onderverdeeld in drie thema’s (wet- en regelgeving, employee performance en strategische personeelsplanning) gaat de whitepaper in op de risico’s en kansen die onderwerpen als het pensioenakkoord, eigenrisicodragerschap en aanpassingen in de Ziektewet organisaties bieden.

Hieronder kunt u het complete document vinden:

http://www.aon.com/netherlands/whitepapers/pdf/whitepaper_HRagenda2012.pdf
Aan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen
4 reactie(s)
victoria secret uk online | 02-09-2014 @ 05:01:29

The barbour outlet difficulty with this simplistic analysis, however, is that barbour uk assumes that the barbour factory shop is valid and infringed. If the brand company pays a generic not to enter the market even though its patent is invalid or not infringed, the activity resembles market division, which is a per se violation of the antitrust laws.

sandhy | 20-08-2014 @ 11:06:32

sarang semut

 

buah merah

 

rumput kebar

 

kayu akway

 

sarang semut putih


Reageer
Naam:
E-mail:
Reactie:
    =  

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties
  • Salaris inleveren en demotie populair

    Ruim een op de tien werkgevers heeft het afgelopen jaar zijn personeel gevraagd salaris in te leveren. Hoewel de Nederlandse economie herstelt, doen veel werkgevers nog steeds een beroep op hun medewerkers om met minder genoegen te nemen. Bijna een kwart (24%) van de werkgevers versobert het arbeidsvoorwaardenbeleid. Ook is bij bijna de helft van de werkgevers demotie onderwerp van gesprek. De eco...