HR kennis
Home » HR kennis » 8. Gezondheidsmanagement » Tools » Boetenormbedragen Arbeidsinspectie
Boetenormbedragen Arbeidsinspectie

In de download staat beschreven hoe hoog de boetes zijn als de werkgever of werkenemer de arbeidsomstandighedenwetgeving overtreed.

De boetes varieren, afhankelijk van de aard van de overtreding. In de Tarieflijst boetenormbedragen bestuurlijke boete Arbeidsomstandighedenwet behorend bij de beleidsregel 33 Arbowet 1988, staat per soort overtreding aangeven wat het boetenormbedrag is.

BronDownload deze tool:

LinksAan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen
0 reactie(s)
Geen gegevens.

Reageer
Naam:
E-mail:
Reactie:
    =  

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties
  • Als technologie ons leven zo heeft verbeterd, waarom werken we dan nog zo hard?

    Er is bewezen dat een beperking van de arbeidstijd aan alle partijen voordelen oplevert, maar toch kunnen er nauwelijks aanwijzingen worden gevonden dat die stelling ook in de praktijk wordt ingevoerd. Dat zegt David Spencer, professor economie aan de University of Leeds. Er zijn volgens Spencer legislatieve initiatieven nodig om de werktijden effectief in te korten. De professor merkt op dat werk...