HR kennis
Home » HR kennis » 5. Beoordelingen » Tools » Formulier functioneringsgesprek
Formulier functioneringsgesprek

Deze tool is een voorbeeld van een formulier voor de functioneringsgesprekken. Het formulier is tegelijk een leidraad voor de gespreksvoering.

Middels dit formulier worden niet alleen de gesprekspunten van de medewerker en de werkgever vastgelegd, maar ook kort gespreksverslag ten aanzien van het algemene functioneren, de beleving van het werk, gedachten over loopbaanontwikkeling en opleiding, omstandigheden die het functioneren hebben beinvloed, verzuim en aansturing.
Het formulier eindigt met een overzichtelijke opsomming van gemaakte afspraken, inclusief planning en verantwoordelijke.

Meer informatie over het houden van functioneringsgesprekken is te vinden in het dossier Het functioneringsgesprek.

Het voorbeeld Formulier Functioneringsgesprek is als Word-document te downloaden via onderstaande button.

Download deze tool:

LinksAan items binnen HRnetwerk.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Gebruik is op eigen risico, HRnetwerk.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik. Niet bestemd voor commercieel gebruik.


Stuur door       Afdrukken       Toevoegen       Wijzigen
2 reactie(s)
esgsgsg | 25-11-2014 @ 18:20:49

Il ya quelques jours, nous avons eu droit à une mise à jour Clash of Clans iOS à la version 6.322.5 dans ce qui est classé comme la pile de mise à jour RED Gems. La raison de cette édition spéciale est une partie du produit de la campagne Rouge d'Apple, qui fait partie du Fonds mondial pour prendre la lutte contre le SIDA, ainsi que la tuberculose et le paludisme.

 

 

clash of clans astuce

Oggy | 25-11-2014 @ 12:47:12

Check data resource for better service in the best possible way: In simple to understand conditions, these worldwide job professionals in Delhi have always been upgrading their data resource of the list of candidates. reference link


Reageer
Naam:
E-mail:
Reactie:
    =  

« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR kennis - Zoek opties
  • VVD: loon bij ziekte maximaal jaar doorbetalen

    Werkgevers moeten niet langer verplicht zijn hun zieke werknemers twee jaar door te betalen, maar nog maar maximaal een jaar. De VVD bepleitte dat woensdag in het Kamerdebat over de begroting van minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken. VVD-Kamerlid Anoushka Schut wees er op dat Nederlandse werkgevers per jaar 25 miljard euro kwijt zijn aan ziekte en arbeidsongeschiktheid voor hun werknemers e...