HR vacatures
Home » HR vacatures » HR Adviseur

hr adviseur, dit is je uitdaging
Stel je eens voor dat jij je kunt inzetten voor mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Vind jij ook niet dat zij net als iedereen vrij moeten kunnen kiezen hoe ze willen wonen, leren, werken, reizen en recreëren? 
Ruim tweehonderdvijftig organisaties zijn bij Ieder(in) aangesloten. Ieder(in) is daarmee het grootste netwerk in Nederland voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Ze heeft als doel er voor te zorgen dat deze groep volwaardig meedoet en meetelt in de samenleving. Wil jij meehelpen dit samen voor elkaar te krijgen? Word dan Hr adviseur bij Ieder(in) in Utrecht!

Als Hr Adviseur heb je de volgende verantwoordelijkheden: 
- Ondersteunen en adviseren van het management bij alle voorkomende HR-werkzaamheden die samenhangen met de in-, door- en uitstroom van medewerkers. De salarisadministratie is extern belegt; 
- adviseren van het management over het te ontwikkelen HR-beleid en daarbij behorende HR-instrumenten; 
- tijdig en adequaat inschakelen van externe partijen, zoals de bedrijfsarts, de advocaat arbeidsrecht en andere aan de organisatie verbonden externen; 
- eerste aanspreekpunt op het gebied van de CAO en arbeidsvoorwaarden voor medewerkers en management; 
- deskundige en plezierige sparringpartner voor de directeur, het MT en individuele MT-leden waarbij je weet te overtuigen en onderbouwen op basis van jouw kennis; 
- motiveren en stimuleren van de mensen om je heen door een werksfeer te creëren waarin goed met elkaar wordt samengewerkt en waarin mensen zich graag willen inzetten en ontwikkelen. 

Als Hr Adviseur rapporteer je aan de Manager Bedrijfsvoering.

de uitdaging ga je aan bij ieder(in)
Bij Ieder(in) zijn dagelijks 45 medewerkers bezig om aandacht te vragen voor mensen met een beperking als het gaat om Zorg en Ondersteuning, Wonen en Leven en Leren en Werken. Het werk wordt gedaan binnen programmateams met daarin beleidsmedewerkers, juridisch medewerkers en communicatieadviseurs. 
Via lobby, pleitbezorging en het ondersteunen van lokale belangbehartigers werken zij hard om de positie van mensen met een beperking of chronische ziekte te verbeteren. 
De organisatie wordt gekenmerkt door bevlogenheid en medewerkers die zich thuis voelen bij Ieder(in). 

Als Hr Adviseur ben je geheel zelfstandig verantwoordelijk voor Hr. Uiteraard werk je nauw samen met je collega’s van de afdeling bedrijfsvoering, waar Hr onderdeel van is. Er is voor één dag per week administratieve Hr ondersteuning. 

Jouw ondernemerschap, organisatiesensitiviteit, zelf startend vermogen, energie en verbindende vaardigheden voegen veel toe aan deze omgeving. Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij Ieder(in) te werken; er heerst een prettige informele sfeer die gericht is op samenwerken, respect en vertrouwen. 

Jouw werkplek in Utrecht is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Vanaf bijvoorbeeld Hilversum, Amersfoort en Amsterdam zijn er goede verbindingen naar station Utrecht Centraal. Vanaf het Centraal station is het slechts vijf minuten met de tram voordat je aankomt op de Churchilllaan 11. Kom je liever met de auto, dan is er voldoende parkeergelegenheid bij Ieder(in). 

de vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
- Maatschappelijk relevant werk, actueel en van groot belang voor mensen met een beperking of chronische ziekte; 
- parttime Hr functie voor 24 uur per week met flexibele werktijden in een informele setting;
- Ieder(in) volgt de CAO Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening. Inschaling vindt in principe plaats in schaal 9 (€ 2.609 - € 3.847), maar is afhankelijk van opleiding en ervaring;
- vooralsnog een functie voor 12 maanden waarbij je via Rvdb wordt gedetacheerd;
- mogelijkheden om je individueel te ontwikkelen.

dit breng jij voor de vacature hr adviseur mee:
- Hbo-opleiding op het gebied van HRM;
- minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
- kennis van en ervaring met de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening;
- op de hoogte van Hr wet- en regelgeving, zoals bijvoorbeeld Wet Poortwachter, WWZ en DBA;
- uitstekende adviesvaardigheden, klant- en servicegericht en probleemoplossend vermogen;
- analytisch, organisatiesensitief en accuraat;
- uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden. 

nog vragen?
Onze collega Nadia Taadou neemt alle tijd om antwoord te geven via 088- 55 21 226.

solliciteren naar de vacature hr adviseur?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kunt er op rekenen dat je binnen drie weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.

Ps. Rvdb ondersteunt Ieder(in) exclusief in deze procedure. Dit betekent dat reacties van andere bureaus niet op prijs wordt gesteld door onze opdrachtgever. Je kan ons rechtstreeks benaderen voor al jouw vragen. Wij staan in de startblokken om je verder te helpen.Vorige     Volgende« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR vacatures
  • Op zoek naar de juiste HR Man/Vrouw? Plaats GRATIS uw HR vacature op onze website!
    HR Vacature Nieuwsbrief
    Op de hoogte blijven van de laatste HR Vacatures? Ontvang ze regelmatig in uw emailbox. » Inschrijven
  • Lets get rid of the annoying monkeys Het zijn niet per se de chaoten die overlopen van het werk en hierdoor gestrest raken. Tot nu toe kom ik in mijn werk als professional organizer voor de zakelijke markt geen notoire rommelkonten tegen. Nee, het probleem zit hem vaak in de combinatie van een hoge mate van perfectionisme en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. In de ogen van deze mensen moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn, ... 09-10-15 | 6 reactie(s) | Lees column