HR vacatures
Home » HR vacatures » HR Adviseur

hr adviseur, dit is je uitdaging
Het beheren van een Vereniging van Eigenaars is een complexe verantwoordelijkheid. Denk maar eens aan alle kennis en kunde op het gebied van wet- en regelgeving, subsidies, verzekeringen en techniek die hierbij komt kijken. Laat staan de administratieve en organisatorische processen daaromheen. Daarom zijn er organisaties die gespecialiseerd zijn in het professioneel beheren van een VvE en jou als huiseigenaar deze last uit handen nemen. VvE Beheer Amsterdam (VBA) is zo’n professionele beheerder voor Vereniging van Eigenaars, gevestigd dichtbij het centrum van Amsterdam. 

VBA is een snel groeiende organisatie met ambities voor verdergaande ontwikkeling van haar diensten en professionalisering. Werk jij graag als HR adviseur in een solopositie bij een organisatie die in ontwikkeling is en die stappen durft te nemen om verder te professionaliseren?

Als HR adviseur heb je de volgende verantwoordelijkheden:
- Eerste aanspreekpunt voor de gehele organisatie met betrekking tot diverse HR vraagstukken; 
- dagelijkse implementatie en uitvoering van operationeel en tactisch HR beleid;
- advisering aan leidinggevenden en management team ten aanzien van operationele HR uitdagingen en organisatieontwikkelingen;
- meebepalen van beleid en het meekrijgen van de medewerkers in deze visie;
- proactief bijdragen aan een succesvolle realisatie van diverse projecten op onder andere cultuurverandering, medewerkerstevredenheid en leiderschap. 

In deze parttime solopositie op HR rapporteer je aan de manager bestuurszaken en heb je een directe lijn naar de Algemeen Directeur.

de uitdaging ga je aan bij vve beheer amsterdam
VvE Beheer Amsterdam (VBA) is een onderneming met circa 65 medewerkers in de zakelijke dienstverlening. Zij biedt een breed pakket diensten aan ruim 1000 VvE’s in Amsterdam en de Noordelijke Randstad. Naast vastgoedbeheer zoals groot onderhoud en dagelijks technisch beheer, levert VBA haar klanten administratieve en bestuurlijke diensten. 

Door de veelzijdigheid aan diensten die VBA aanbiedt, hebben ook de medewerkers van VBA uiteenlopende professionele werkervaring en kennis. De drie grootste groepen medewerkers zijn technische professionals zoals technisch projectleiders, financiële specialisten die de volledige financiële rapportages en administratie van de 1000 VvE’s beheren en accountmanagers die zich bezig houden met relatiebeheer en bestuurlijke diensten. 

In deze solopositie werk je als HR adviseur samen met de Manager Bestuurszaken om de dagelijkse HR vraagstukken in goede banen te leiden. Daarnaast werk je op de verschillende organisatie brede vraagstukken nauw samen met de Algemeen Directeur. Jouw ervaring met veranderprocessen, pragmatisch karakter, geduld, luisterend vermogen en betrokkenheid voegen veel toe aan deze in beweging zijnde omgeving.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij VBA te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: nuchter, informeel, persoonlijk, dynamisch en uitdagend.

Het kantoor van VBA ligt aan de oostkant van het centrum van Amsterdam, vlakbij Artis, Brouwerij ’t Ij en NEMO. Met het openbaar vervoer is VBA uitstekend bereikbaar, de bus- en tramhaltes liggen op loopafstand en treinstation Amsterdam Muiderpoort ligt op slechts 1,5 km afstand. Kom je met de auto, dan is er voldoende plaats op het parkeerterrein voor de deur. 

de vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
- Eindeverantwoordelijke solopositie;
- parttime werkweek, 28-32 uur per week;
- salaris tussen € 3.500,- en € 4.000,- bruto per maand (op basis van 36 uur); 
- goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
- uitdagende rol met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, een unieke kans om het verschil te maken;
- veelzijdige en gevarieerde doelgroep.

dit breng jij voor de vacature hr adviseur mee:
- Minimaal afgeronde hbo opleiding, richting HR of vergelijkbaar;
- tenminste vijf jaar relevante HR advieservaring op operationeel en tactisch niveau;
- ervaring in een organisatie van vergelijkbare omvang (50-100 fte);
- aantoonbare affiniteit en ervaring met veranderprocessen, transities en HR projecten;
- doorzettingsvermogen, werklust, enthousiasme en energie;
- ervaring in de zakelijke dienstverlening of woningsector is een pré.

nog vragen?
Onze collega Lourens van Poppel neemt graag de tijd om antwoord te geven via 088-5521236.

solliciteren naar de vacature hr adviseur?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen drie weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.

Ps. Rvdb ondersteunt VvE exclusief in deze procedure. Dit betekent dat reacties van andere bureaus niet op prijs wordt gesteld door onze opdrachtgever. Je kan ons rechtstreeks benaderen voor al jouw vragen. Wij staan in de startblokken om je verder te helpen. Vorige     Volgende« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR vacatures
  • Op zoek naar de juiste HR Man/Vrouw? Plaats GRATIS uw HR vacature op onze website!
    HR Vacature Nieuwsbrief
    Op de hoogte blijven van de laatste HR Vacatures? Ontvang ze regelmatig in uw emailbox. » Inschrijven
  • Lets get rid of the annoying monkeys Het zijn niet per se de chaoten die overlopen van het werk en hierdoor gestrest raken. Tot nu toe kom ik in mijn werk als professional organizer voor de zakelijke markt geen notoire rommelkonten tegen. Nee, het probleem zit hem vaak in de combinatie van een hoge mate van perfectionisme en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. In de ogen van deze mensen moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn, ... 09-10-15 | 6 reactie(s) | Lees column