HR vacatures
Home » HR vacatures » HR Manager

Functie omschrijving

Desso is wereldleider in vloeren en sportvloeren. Op innovatieve, creatieve en duurzame wijze ontwikkelt, produceert en zet ze tapijten op de markt. Hierbij wordt het "Cradle to Cradle" principe toegepast waarbij elk materiaal wordt hergebruikt, zonder dat het zijn waarde verliest.
Deze maatschappelijk verantwoorde organisatie is op zoek naar een een operationele HR Manager. In deze functie ligt je focus op het ondersteunen van de plant manager en de operations director. De komende tijd ligt er een belangrijke uitdaging op het gebied van het implementeren van World Class Manufacturing Management Systeem, om op die wijze de operationele organisatie verder te verbeteren.

 

Bedrijfsinformatie

Desso maakt deel uit van Tarkett, een Franse organisatie met in totaal 12000 medewerkers wereldwijd en is wereldleider op het gebied van vloeren en sportvloeren.

 

Functie eisen

• Bachelor of Masters degree, bij voorkeur in HR
• minimaal 7 jaar HR werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een internationale matrix omgeving
• goede kennis van het Nederlands arbeidsrecht
• resultaatgericht, pro actief, zelfstandig, gestructureerd en accuraat
• goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels

 

Arbeidsvoorwaarden

Desso biedt een salaris wat is afgestemd op jouw ervaring en expertise. Daarnaast biedt Desso interessante doorgroeimogelijkheden.

 

Reageer

Heb je vragen over deze functie of wil je het functieprofiel ontvangen? Neem dan contact op met Petra Brondgeest-Griens van Expand Human Capital Management, 073-615 59 80.

 Vorige     Volgende« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR vacatures
  • Op zoek naar de juiste HR Man/Vrouw? Plaats GRATIS uw HR vacature op onze website!
    HR Vacature Nieuwsbrief
    Op de hoogte blijven van de laatste HR Vacatures? Ontvang ze regelmatig in uw emailbox. » Inschrijven
  • Is ‘mobbing’ grond voor schadevergoeding?

    Een kwaliteitsfunctionaris op de afdeling medische microbiologie van een ziekenhuis eist schadevergoeding wegens ‘mobbing’. Ziet de kantonrechter aanwijzingen voor systematisch pesten door haar leidinggevende? In 2011 speelt de accreditatie van het microbiologisch laboratorium een belangrijke rol. Tussen de nu 59-jarige werkneemster en haar leidinggevende – een arts-microbioloog ...