HR vacatures
Home » HR vacatures » HR manager

Functie omschrijving

Voor een van onze goede relaties (een grote technische multinational) komen wij graag in contact met een HR manager. Het unieke aan deze rol is dat je een eindverantwoordelijke rol hebt voor twee afdelingen binnen een groter kader. Bovendien kun je bij deze organisatie je carrière een internationale boost geven!

Het gaat om een functie voor minimaal 4 dagen per week. Het is een grote organisatie met een matrixstructuur en een professionele HR afdeling. De vacature speelt op een van de fabrieken in Nederland die nog in opbouw is, waardoor er veel dynamiek heerst.

Het betreft een allround HR rol waarbij je verantwoordelijk wordt voor een deel van de fabriek (totaal ca. 300 medewerkers verdeeld over twee afdelingen). Je neemt deel aan 2 MT's. Als HR Manager, coach en adviseer je het (lijn)management (bijvoorbeeld in Talentontwikkeling en in het aansturen van teams). Je draagt bij aan een professionele en kwalitatief hoogwaardige organisatiecultuur door te adviseren bij de toepassing van de verschillende HR instrumenten van de organisatie. Daarnaast neem jij deel aan HR gerelateerde projecten en maak je deel uit van een professioneel HR-team. Je bent een stevige professional, je verdiept je in de business en treedt op als sparringpartner. Je anticipeert op zaken waar het lijnmanagement mee bezig is, begrijpt welke (technische) uitdagingen er spelen en herkent de prioriteiten. Kortom, jij zorgt ervoor dat HR optimaal ingezet wordt maar ook dat managers zelf hun verantwoordelijkheid nemen.

De functie is ideaal voor ambitieuze kandidaten die een steile leercurve kennen en bijvoorbeeld toe zijn aan een 2e of 3e stap binnen HR. Je werkt al in een veranderende organisatie en weet je moeiteloos door een grote en complexe organisatie te bewegen.

Bedrijfsinformatie

Deze organisatie is een toonaangevende speler in haar branche op wereldwijd niveau waar doorgroeimogelijkheden zeker geboden worden.

Functie eisen

We zoeken een energieke, ambitieuze kandidaat met een no-nonsense mentaliteit, sensitiviteit en bij wie "ownership" in het DNA zit. Je bent en kent jezelf, krijgt mensen in beweging en houdt ervan snel te schakelen en te sturen. Je werkt proactief en bent gericht op kwaliteit, continu verbeteren en resultaat. Je bent gericht op ontwikkeling, niet alleen van de organisatie waar je voor werkt maar zeker ook gericht op je eigen ontwikkeling. Dit is terug te zien in je CV.

Jouw profiel:

 • Universitaire opleiding richting HR of in een bedrijfskundige richting
 • Ca. 5 tot 10 jaar stevige HR ervaring in een dynamische omgeving waar veel veranderingen plaatsvinden
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.
 • Sterk analytisch denkvermogen en drive voor het behalen van resultaten.
 • Kritische persoonlijkheid die het lef heeft om huidige processen aan de kaak te stellen en managers push back te geven.

 

Arbeidsvoorwaarden

Uitdagende functie binnen een internationale, vooraanstaande organisatie, gewaardeerd met een meer dan marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Reageer

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Myriam de Haan van Expand, 073-615 59 80.Vorige     Volgende« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR vacatures
 • Op zoek naar de juiste HR Man/Vrouw? Plaats GRATIS uw HR vacature op onze website!
  HR Vacature Nieuwsbrief
  Op de hoogte blijven van de laatste HR Vacatures? Ontvang ze regelmatig in uw emailbox. » Inschrijven
 • Is ‘mobbing’ grond voor schadevergoeding?

  Een kwaliteitsfunctionaris op de afdeling medische microbiologie van een ziekenhuis eist schadevergoeding wegens ‘mobbing’. Ziet de kantonrechter aanwijzingen voor systematisch pesten door haar leidinggevende? In 2011 speelt de accreditatie van het microbiologisch laboratorium een belangrijke rol. Tussen de nu 59-jarige werkneemster en haar leidinggevende – een arts-microbioloog ...