HR vacatures
Home » HR vacatures » Learning and Development manager

Functie omschrijving

Als L&D manager binnen Carglass zullen je taken onder meer zijn het (verder) ontwikkelen van een leer- en ontwikkel (voortdurend verbeteren) cultuur in de organisatie. Het ondersteunen, mogelijk maken van nieuwe ontwikkelingen, waarbij nieuwe kennis en vaardigheden gevraagd zijn. Het aanbrengen, ontwikkelen van nieuwe management vaardigheden die nodig zijn om ‘leiderschap met aandacht’ inhoud en vorm te geven.
Je stuurt een team aan met daarin in ieder geval 3 trainers. De rol zal ook als taak hebben om de trainingsfunctie door te ontwikkelen van kennis trainen naar het bouwen van high performance teams. Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van LMS, e-learning en Carglass Vitaal.
Je bent iemand die een skills revolutie kan opzetten, organiseren en borgen, waarbij de impact van de digitalisering wordt omgezet naar het ontwikkelen, doorgroeien, omscholen van medewerkers waar nodig.

Bedrijfsinformatie

Carglass is onderdeel van Belron, wereldwijd het grootste en meest geavanceerde glasherstelbedrijf voor voertuigen. In ons land is Carglass marktleider op de markt van reparatie en vervanging van voertuigbeglazing. Carglass richt zich vooral op het gemak van de klant en het beperken van de schadelast door tijdige en hoogwaardige reparaties van autoruitschade. In Nederland heeft Carglass 58 Service Centers en meer dan 150 servicebussen voor het repareren of vervangen van autoruiten. In geval van nood worden automobilisten ook buiten kantooruren geholpen.

Functie eisen

Je bent een intelligente persoonlijkheid (zowel intellectueel als emotioneel) en je bent hierdoor in staat om sterke relaties op te bouwen en je schuwt hierbij eerlijke en duidelijke gesprekken niet.
Je hebt ruime ervaring met het opzetten en implementeren van verschillende leermethodieken en best practices.
Jouw persoonlijke stijl is te benoemen als commercieel, ondernemend en actiegericht. Je hebt bewezen project skills en bent in staat om als projectleider hierin op te treden.
Gezien het (soms) internationale karakter van de organisatie (Carglass is onderdeel van Belron) is beheersing van de Nederlandse als de Engelse taal een must.
Je werkt in deze functie voor alle drie entiteiten van Belron in Nederland (Carglass, Autotaal glas en de Glasgarage).

Arbeidsvoorwaarden

Carglass biedt een mooie functie met volop ruimte tot eigen ontwikkeling. De werkomgeving is professioneel, ontwikkelingsgericht en dynamisch.
Carglass heeft een eigen CAO. Naast een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease auto en een persoonlijke bonusregeling, maakt de functie deel uit van de senior management groep.

Reageer

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marc Loohuis van Expand Human Capital Management, 073-615 59 80.Vorige     Volgende« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR vacatures
  • Op zoek naar de juiste HR Man/Vrouw? Plaats GRATIS uw HR vacature op onze website!
    HR Vacature Nieuwsbrief
    Op de hoogte blijven van de laatste HR Vacatures? Ontvang ze regelmatig in uw emailbox. » Inschrijven
  • Plots willen heel veel mensen makelaar worden

    Nu de huizenmarkt weer op volle toeren draait, groeit ook het aantal makelaars ARTIKELNu de huizenmarkt in heel Nederland is opgeleefd, klimt ook het makelaarsvak omhoog in de lijst populaire beroepen. De laatste zeven jaar is het aantal zelfstandige makelaars met 10 procent toegenomen, van 8.200 bedrijven in 2010 naar ruim negenduizend nu. Dat maakte het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) maan...