HR vacatures
Home » HR vacatures » Manager HR Services

manager hr services, dit is je uitdaging
Onder het bewind van een vrij nieuw directieteam is HTM Personenvervoer N.V. (HTM) de komende jaren flink in beweging. Een herijking van de strategie, nieuwe vormen van concurrentie en politieke en maatschappelijke ontwikkelingen dragen hieraan bij. De metropool Rotterdam-Den Haag zal verder groeien en het belang van openbaar vervoer toenemen: dit biedt kansen voor HTM om dé vervoerder van de regio te worden, maar noodzaakt ook tot verdere verbetering van de prestaties. Aan HR de taak om hier een proactieve en aanjagende rol in te spelen. Jij bent als verbindende en productieve Manager HR Services mede nodig om HTM klaar te maken voor de toekomst.

Als Manager HR Services heb je een key positie en sta je te midden van de organisatie.
Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:
- Focus op inbedding van de nieuw geformuleerde strategische doelstellingen, waarbij
voornamelijk het sturen op gedrag en resultaten leidend is;
- vanuit de taken en verantwoordelijkheden van de afdeling HR Services sturen op
kostenbesparing en efficiëntie;
- als meewerkend voorman/vrouw aansturing geven aan de medewerkers, zowel op
inhoud als op gedrag;
- doorvoeren van verdere verbeteringen ten aanzien van digitalisering, communicatie,
klanttevredenheid en vakmanschap;
- input leveren in een nog te vormen HR MT en projecten leiden die hieruit voortkomen.

Als Manager HR Services rapporteer je aan het HR Directieteamlid en ben je onderdeel van het HR MT.

de uitdaging ga je aan bij htm
HTM verbindt mensen met mensen en mensen met plekken. Van deur tot deur en voor iedereen. En dat doen zij al anderhalve eeuw. Den Haag groeit met zijn grote internationale aantrekkingskracht steeds meer uit tot een metropool. Deze groei gaat hand in hand met de groei van het HTM lijnennet. De komende jaren verwacht HTM een significante groei van reizigersaantallen en het is hun ambitie om actief in te spelen op deze groei. Door het leveren van goed openbaar vervoer, dat frequent rijdt, meer ruimte biedt en toegankelijk is voor alle reizigers. Door nieuwe technieken, innovatief denken en goede samenwerkingen kunnen zij steeds beter voldoen aan de behoeften van reizigers en het leven in de metropool, nu en in de toekomst.

Werken voor HTM is werken voor een regionaal vervoersbedrijf met grote ambitie. Een bedrijf ook waar de medewerkers zich met grote passie en betrokkenheid inzetten en waar aandacht is voor de menselijke maat. Binnen de afdeling is er ruimte en behoefte om samen te werken aan een grotere mate van professionaliteit, productiviteit en kwaliteit.

Als Manager HR Services geef jij leiding aan de afdeling HR Services waar de salaris- en personeelsadministratie verzorgd wordt en de tweedelijns HR specialisten werkzaam zijn. Samen met jouw team (16 Fte) en in samenwerking met de rest van de HR afdeling en de business sta je als Manager HR Services voor een kwalitatief, productief en toekomstgericht personeelsbeleid van HTM. Jouw peoplemanagement vaardigheden, bedrijfsmatige instelling en pragmatische attitude voegen dan ook veel toe aan deze omgeving.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij HTM te werken, dit kunnen we het beste omschrijven als sociaal, nuchter en informeel.

Jouw werkplek is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf bijvoorbeeld Zoetermeer, Delft en Rijswijk zijn er goede verbindingen naar station Den Haag Centraal. Het kantoor van HTM bevindt zich op het stationsgebied van Den Haag Centraal en kijkt letterlijk uit op het product van HTM.

de vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
- 32-40-urige werkweek op een prachtige locatie in hartje Den Haag;
- bruto jaarsalaris van maximaal € 75.000;
- vrij reizen voor jou (en je gezin) op alle lijnen van HTM;
- ruime ontwikkelmogelijkheden;
- kans om je stempel te drukken in een veranderende omgeving.

dit breng jij voor de vacature manager hr services mee:
- Tenminste afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur richting Bedrijfskunde;
- ruime kennis van HR processen, waaronder de salaris- en personeelsadministratie;
- ervaring met transities en verandermanagement;
- bewezen projectmatige vaardigheden;
- leidinggevende ervaring;
- duidelijke affiniteit met de harde aspecten van HR;
- communicatief, resultaatgericht, vernieuwend, benaderbaar, belangstellend, gericht op efficiëntie en samenwerking.

nog vragen?
Onze collega’s Lourens van Poppel en Nienke Sinnaeve nemen alle tijd om antwoord te geven via 088 552 1236/l.vanpoppel@rvdb.nl of 088 552 1237/ n.sinnaeve@rvdb.nl.

solliciteren naar de vacature manager hr services?
Dat kan! Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacatureomschrijving, ontvangen we graag je cv en korte motivatie. Upload deze nu meteen via de site. Je kan er op rekenen dat je binnen twee weken een eerste reactie op je sollicitatie ontvangt.

Ps. Rvdb ondersteunt HTM exclusief in deze procedure.Vorige     Volgende« Terug
Sociale Media
    
    
    
HR vacatures
  • Op zoek naar de juiste HR Man/Vrouw? Plaats GRATIS uw HR vacature op onze website!
    HR Vacature Nieuwsbrief
    Op de hoogte blijven van de laatste HR Vacatures? Ontvang ze regelmatig in uw emailbox. » Inschrijven
  • Optimisme over groei industrie

    De Nederlandse industrie verwacht een opvallend sterke behoefte aan personeel voor komende maanden. Het tekent volgens ABN Amro de forse groei en de inhaalslag die de sector maakt....

  • Lets get rid of the annoying monkeys Het zijn niet per se de chaoten die overlopen van het werk en hierdoor gestrest raken. Tot nu toe kom ik in mijn werk als professional organizer voor de zakelijke markt geen notoire rommelkonten tegen. Nee, het probleem zit hem vaak in de combinatie van een hoge mate van perfectionisme en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. In de ogen van deze mensen moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn, ... 09-10-15 | 5 reactie(s) | Lees column