Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Certified Agile Coach

december 19

€9985

In deze 12-daagse opleiding wordt u opgeleid tot Certified Agile Coach en ontvangt u het officiële post-HBO registeropleidingsdiploma Certified Agile Coach.

Certified Agile Coach – van Agile Professional naar Agile Coach
In deze opleiding wordt u opgeleid tot Agile Coach en brengt u de Agile transformatie tot leven. Als Agile Coach doorleeft u de Agile waarden, principes en praktijk en bent u de ambassadeur en het rolmodel van uw organisatie. Tijdens deze intensieve en interactieve Certified Agile Coach opleiding wordt u getraind in de Agile Coaching vaardigheden en leert u mensen op individueel en groepsniveau in beweging te brengen. Na deze opleiding wordt u onderdeel van de Agile Coach community waardoor u uzelf kunt blijven ontwikkelen als Agile Coach en als adviseur.

Er wordt gewerkt met verschillende coaching stijlen en wordt gekeken welke coaching stijl het dichtst bij u ligt. Uw persoonlijke groeipad wordt zowel binnen het kader van het Agile Coach programmaals daarbuiten uitgezet. Vervolgens wordt gekeken naar de Agile context en de dynamieken van coaching interacties. Uw eigen talenten worden in kaart gebracht en in beweging gezet. Uw docenten gaan tevens specifiek in op verschillende coaching interventies. Als laatste wordt het optimale potentieel van de Agile Coach in beeld gebracht. Passende leiderschapsstijlen en dynamieken omtrent coaching worden uitgebreid behandeld.

Certified Agile Coach – post-HBO registeropleidingsdiploma
Na het succesvol afronden van de Certified Agile Coach opleiding ontvangt u het officiële post-HBO registeropleidingsdiploma en wordt u ingeschreven in het landelijk Register van Deelnemers.

Certified Agile Coach – voor wie?
De Certified Agile Coach opleidingis opgezet voor Agile professionals die de ambitie hebben om zelfstandig Agile Coach te worden.

Certified Agile Coach – voorkennis
Om de Certified Agile Coach opleidingsuccesvol te kunnen doorlopen, gaan wij ervan uit dat u minimaal 1 jaar ervaring heeft in de rol van Scrum Master, Product Owner of Agile Coach of dat u praktische werkervaring heeft met de Agile principes.

Gegevens

Datum:
december 19
Kosten:
€9985
Website:
https://www.imf-online.com/vakgebieden/scrum-lean-agile/certified-agile-coach.php

Organisator

International Management Forum
Telefoon:
+31 (0)40 246 02 20
E-mail:
info@imf-online.com
Website:
http://www.imf-online.com/vakgebieden/hr-management/hr-analytics-in-de-praktijk.php

Locatie

Amsterdam
Amsterdam, Nederland + Google Maps
HRnetwerk.nl