Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Strategy Summit HR Transformatie Zorg

14 maart 2018

HR transformatie Zorg over ‘Kwalitatieve, duurzame zorg door Mensgericht besturen
Woensdag 14 maart 2018 – deRotterdamseZorg

Strategy Summit voor & door toezichthouders, bestuurders, directeuren en topmanagement HR over de belangrijkste leidende principes van Mensgericht Organiseren en Mensgericht Toezicht in een continu veranderende, complexe arbeidsmarkt in zorg & welzijn. In debat over Visie, Besturing, Verbinding.

Kwalitatieve, duurzame zorg door Mensgericht besturen

De Exclusieve Strategy Summit op woensdag 14 maart 2018 draagt bij aan constructieve gesprekken over visie, strategische keuzes, samenwerking en concrete richting geven aan agile pro-organiseren. Een mensgerichte benadering is cruciaal bij het inrichten van besturing. Echter, hoe nemen we stelling en positie in? Wat vraagt dat op bestuursniveau, welk gedrag en welke overtuiging is nodig om de gewenste beweging te creëren?

Samen, in dialoog & in verbinding over de belangrijkste leidende principes van Mensgericht Organiseren en Mensgericht Toezicht in een continu veranderende, complexe arbeidsmarkt in zorg & welzijn. Het delen van disruptieve, vernieuwende strategieën met oog voor samenwerking, zingeving en beleving tijdens het programma, pauzes en ontspannen dinersetting.

Inspirerende keynote visies door:
Moderator Ruurd Baane, Joke Boonstra , Richard Van Hooijdonk en Gabriël Anthonio.

Bezoek ook het debat ‘Vernieuwingen in de Zorg…doorbraak vraagt lef’ met Jan Engelen, Carla van de Wiel en Ruud Klarenbeek o.l.v. Gerard van Vliet en de themasessies welke het snijvlak weergeven van de HR thematiek en bestuurlijke consequenties.

Meldt u nu aan voor slechts € 495,- (incl. diner-buffet). Mailcode: HNKRT100S
www.hrtransformatiezorg.nl

Gegevens

Datum:
14 maart 2018