Sentrifugo

Sentrifugo is een open source HRMS software. Het is makkelijk te installeren en kan gemakkelijk worden aangepast om in elke organisatiestructuur te passen. Het is een one-stop oplossing voor het harmoniseren van human resource-activiteiten. Sentrifugo-functies omvatten prestatiebeoordeling, zelfstandige medewerkers, goede analyses, achtergrondcontroles, verlofbeheer, serviceverzoeken, resource requisition, interviewschema, een perfect dashboard, feed forward en vooral een tijdbeheer module.

WebHR

WebHR is een gratis HRM software voor 5 medewerkers. Deze software vereenvoudigt de dagelijkse organisatorische taken, niet alleen in het belangrijkste asset-human resource, maar ook in het gehele bedrijf. Het overbrugt in wezen de kloof tussen Human Resource Management en Information Technology. WebHR bevat een functierijke sociale HR, volledige wervingsoplossing, zelfbediening van de medewerkers, uiterst gebruiksvriendelijke, moeiteloos loonlijst, biometrie, zeer kosteneffectieve, uitgebreide rapporten en grafieken, online jobportaal en een goed uitgebreid medewerkersprofiel.

 Bitrix24

Bitrix24 biedt 35plus gratis werkgereedschap op één plaats, het is een perfect communicatie- en samenwerkingsplatform. Als freemium HRIS software is het gratis voor maximaal 12 gebruikers. Bitrix24 presenteert grote modules, zoals een sociaal intranet, een interactieve activiteitenstroom, conversatie waarmee het systeem, badges, bedrijfsberichten, een fotogalerij, werkstromen (verlofverzoeken, zakenreizen en algemene verzoeken) mogelijk zijn.

 OrangeHRM

De OrangeHRM open source HRM software biedt een human resource management platform dat toegang biedt tot een brede gebruikersgemeenschap. Dit open source hrm systeem download voor Windows, Linux, Android en IOS. De modules betreffen systeemadministratie, personeelsinformatie management, verlof / tijdsbeheer, tijd- en bijwoningsbeheer, werving, prestatie, zelfstandige medewerkers en een dashboard.

 FreeHR

FreeHR is een gratis cloud based HR systeem voor kleine en middel grote bedrijven. Dit human resource systeem houdt de relevante documenten en records in perfecte volgorde. Uw persoonlijke gegevens zijn opgeslagen en goed georganiseerd, zodat alles vanuit een oogopslag gezien kan worden.  FreeHR software komt samen met geweldige modules, zoals het vermogen om persoonlijke gegevens, relevante documenten en documenten op te slaan. Het is overal toegankelijk vanaf de cloud gebaseerde. Het kan ook de generatie en output van rapporten naar PDF, CSV, e-mail of afdrukken.

 Zenefits

Zenefits core online HR-oplossing is gratis te gebruiken. De belangrijkste kenmerken zijn compliance, payroll en belastingen, voordelen en verzekeringen, outsourcing en PEO. De software omvat HR cloud platform, rapporten en analyses, aan boord en off-boarding, voordelen administratie modules, tijd en aanwezigheid, PTO tracking en aandelenopties.

 IceHRM

IceHrm is een gratis online HR software. Het is een krachtig human resource tool maar heel eenvoudig. Het zorgt voor de veiligheid van de medewerkers informatie in een organisatie door de mensen te definiëren die toegang krijgen tot de software. De onderscheidende kenmerken omvatten hierbij goed bedrijfsinformatiebeheer, basis- en geavanceerd personeelsbeheer, betaald tijdsbeheer, tijdschema’s, aanwezigheidsbeheer, trainingsmodule, reismanagementmodule, documentbeheer en meer. De functies variëren van basis naar complexe.